Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordkonst- Kärlekslåga brinn


Kärlek är?

 

Kär

lek?

kärlek är

är         kärlek

kärlek                   är

är                         fred

kärlek                     är

är                    ljus

kärlek          är

är   värme

kärlek är

är

kärlek

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-12-07 14:31



Bookmark and Share


  Susen VIP
Vackert. Gillar framförandet som ett konstverk
2022-12-08

    Lena Söderkvist VIP
Dikten är som en prisma, med fasetter som blänker.
2022-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Må kärlekens låga
brinna tydligt och klart
tills budskapet för alla
bli uppenbart.
2022-12-07

  Solstrale VIP
En fin låga brinner för kärleken i formateringen av orden… vackert skapat!
2022-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP