Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tock

Ibland vill jag sprängas på världen

Jag känner mig så jävla förbannad

Osynlig

Och förbannad.

Jag vill synas men vara ifred

Jag vill vara ensam men vara med.

Jag vill vara mig själv bland andra

Jag vill blandas

Men på mina villkor.

Jag vill synas i massorna

Jag vill vara ett med folket

Jag vill leva som jag lär

Jag vill leva ut

.




Fri vers av Dr_Peace
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-10 21:37



Bookmark and Share


    Dr_Peace
Tack <3
2022-12-11

    ej medlem längre
vackert och träffande <3 *kram*
2022-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace