Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dramatik

Så dramatisk!

Säger de.

Så dramatisk.

Men det är bara jag.

Är de stuntade eller?

Det är bara jag.

Håll käften och lyssna!

På min dramatik.

Den är viktig.

Den lär er att se.




Fri vers av Dr_Peace
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-10 21:39



Bookmark and Share


    Dr_Peace
of BASE. <3

*FUCKING KRAM*

Puss <3
2022-12-11

    ej medlem längre
ace
2022-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace