Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rätt på fel sätt

Jag talar till dig!!!

Ibland.

Men ibland

Bara ibland

För mestadels av tiden

Talar jag bara till mig själv.

Mestadels av tiden

Bryr jag mig bara om mig själv

Även om jag fucking hatar mig själv för det.

Jag vill älska andra

Och ibland kommer det så naturligt!

Men ibland blir det bara fucking fel

Jag blir fel

Jag är fel

Samtidigt som jag förlåter mig själv

För jag VET att jag är rätt

Fast på fel sätt

Likt kuben i triangelhålet

...

Opassande och perfekt

Nyskapande och pretentiös

För jag vet att jag är bäst

På mitt sätt.




Fri vers av Dr_Peace
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-12-12 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace