Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev - hur?

Jag lever väl

Eller jag lever väl?




Fri vers av Dr_Peace
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-12-12 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace