Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagen

Jag
ser

din
kärlek

tydligt
vänta


mitt

hjärtas drömmar
vi

älskade
i

månens
sken den natten

du, naken
låg

nära,
mjuka

kroppar
samansmälta nätter

du
log

i
min

värld
bor

nu
i

mitt

hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-10 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth