Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Se hur sanden rinner genom tidens glas

Varje korn är ett liv

Räkna sekunder

Minuter

Timmar

Dagar

År

Ja livet...

Är tiden!




Bunden vers (Blankvers) av miramin
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-11 15:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
c'est la vie, c'est la temp:)
2022-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Det är värre om tiden är livet.
2022-12-11
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin