Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


smocka chock smäll trend sensation bluff makt är ord som trendar i media idag


Lucianattstankar om ord och uttryck

I dessa de yttersta av tider,

när en elchock väntar oss alla efter jul,

och vi genomlider köldsmällar och snösmockor,

finns det en del som menar att allt

bara är sensationslystna medietrender,

iscensatta av maktgalna bluffpolitiker.

 

Då gäller det att haka på,

innan Luciatåget gått.

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-13 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP