Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sade blommor före kriget

Den lilla kärleken fick mig att tro på livets begränsningar,
då hennes själ sov kysste jag varsamt hennes tankar,

måhända bor hon redan i mitt hjärta,
evigt besjungen utav min beröring


väntar på soluppgången

i

din närhet




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-13 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth