Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inspirerad till att skriva, efter att ha läst något av Gunwale. Som skrev en skitkul text. Lipps inc är en grupp som fanns på 80-taltet. Det kunde märkligt nog vara kul även innan en eller annan mur revs.


Fem ord på rim 2022 12 15





Bajsmuntrationerna faller ej från skyn,
men i syd kan solen värma hyn,
Lipps inc på en radio kan spela,
istället för folkmusikens fina fela,
juletid drar fram genom snömoddsdyn...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-06-14 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP