Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla försök att äga det vilda slutar illa


Ingen brudsäng utan blod



sminkad som ett lik steg hon in på golvet,
orkestern tystnade teatraliskt medan blad
av rosor föll från taket framför henne

-festen teg, alla neg, bugade överdrivet



Brudgummen log torrt, hon bet ihop utan
att visa det, men mellan tänder flöt en ed







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-18 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain