Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ett långt nog stirr rakt in i elden...


Djup som Rasputin



djupt försjunken i tankar föll bibeln
hårt i golvet, elden speglade sig vild
som ett tyst omen i hans frånvända
blick, stirrande torrt in i ett ett hörn


Natten stod hög som väggarna runt
hålet i en brunn där han ensam satt

tyst studerande sin egen undergång








Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-20 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain