Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild i taget

Ett fotografi är en ögonblicksbild av ett liv.
Men den innehåller inget liv.
Den är bara ett minne.
Men är inte också nuet som vi lever ett minne?
Ett minne som består av ögonblicksbilder.
Som berättar våra liv för oss själva.
En levande bild i taget.




Fri vers (Fri form) av Sven Borrie VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-31 11:59



Bookmark and Share


  Miley Cyrus Simp I
klokt.

ett annat sätt

att se på

wellness.
2022-12-31

  Lottie Ålhed VIP
Mycket fint beskrivet om fotografiet kontra alla ögonblicksbilder vi lever i.
2022-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Sven Borrie
Sven Borrie VIP