Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen utsikt slår längtan


Midvinterläger



ljuset brann sakta ner i bordet
kastande allt vildare skuggor
omkring sig som det sakta dog

frostens tysta runor smalt till
blöta ränder på enda fönstret


Långt efter att glöden i spisen
lagt sig tyst inför elden i säng
där älskog lekt sig heligt hög



Allt som stod över gryningens
tunna dimmor var en tyst ruin








Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-02 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain