Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit kritik på din text Svängom. Av Pertomas. Det viktiga är nog inte att försöka 'göra sitt bästa', det viktiga är nog att alls som försöka. 'Utan medelmåttor stannar Sverige'. Tryck på en t-shirt. Min tröja.


Kommentar på en text (2592) bara litet rimmat






Törhända som är ett sådant fint ord,
kan få en annan att kantra ombord,
att som lojt utöva en sorts ultra rapid,
iförd fina kläder som till begravning på tid,

i otid vill en ju int vara,
men ens inre mening som bevara,
tänkt och känd i livets sjögående våg,
litet som att drömma våldsamt i säte på tåg...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-07-28 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP