Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Trick or Treat?"

jag vill inte glömma
inte glömma det mörker
du lämnar efter
som de kylospår
Mårran
likt en snigel
ger i arv
till sin omvärld

det är en void
inte rädsla
en void, inte skam
tomhet är bara förnamnet
och efternamnet
ett gastars språk
utan mål, utan mening

ekot av ditt blotta namn
är präglat av spökerier
generationer som vandrar i kör
en sång en julaftonsmorgon
med Hades framför altaret
mässandes grönt sken

jag hatar låten "Green Light"
ja bara att hon heter Lorde
prickar min hud
för det mättade mörker
som ligger bakom
kyrk-klockor
borde finnas bland kostymerna
när barnen går "Trick or Treat"





Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-02-03 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP