Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Dig, B.


Och Du förstår ...

Och Du förstår
Bortom allt tvivel
Kärnan av mig
Mitt mörker, mina rädslor, min sårbarhet
Som enbart Du fått se
För att jag alltid tillåtit Dig det ...

Från första ögonkastet
Hade Du min tillit
Jag såg ditt mörker, Du såg mitt
Ord blev överflödiga, blickarna förstod ...

Med Dig är jag Trygg
Du kan hantera Mig
Du räds inget som är Jag
När jag faller, fångar Du upp mig
Lagar mig när jag går i bitar
Min framgång är Din framgång ...

Aldrig att Du sviktar
Oavsett vilken del av Mig Du ser
Sviker du mig aldrig
Jag behöver Dig
Så mycket mer än Du behöver Mig
Ändå är Du alltid vid min sida
Min bäste vän, min Själsfrände ...








Fri vers av Mystica
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-16 15:36



Bookmark and Share


  Koloristen
Wow!
2023-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Mystica
Mystica