Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sista februari


Lekfullt


Ändernas snatter
väcker min längtan efter
årstidsväxlingen.

Den mjuka solen leker
värmer mitt vinterhjärta.




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-01 12:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar mycket.

2023-03-26

  Anya VIP
Jag hör ändernas snatter när jag läser. Jaa nu är man sannerligen sugen på våren. fint foto till.
2023-03-07

  Monika A Mirsch VIP
Mjuka lekande ord
böljar i kapp med änderna
vid stranden -
ger ro inför natten...
Sköna ord!


2023-03-03

  Respons VIP
En härlig vårdikt!
2023-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om längtan efter våren och tacksamhet över solens positiva inverkan.
2023-03-01

  Sparvögat VIP
Längtan väcks i mig när jag läser
dina värmande ord…
Så fint ~ vinterhjärta, så vackert…
2023-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP