Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GRATTIS, GAMLE MAN!

Grattis, gamle man

på din födelsedag!

Vi hade mycket roligt

ihop du och jag

Jag glömmer aldrig åren

när vi fick dra ut

med Herrens evangelium

men den tiden tog slut

Jag hoppas du är lycklig

och trivs i din kåk

Ja, grattis käre broder

från en svunnen epok

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/3 2023

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-03-03 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP