Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KONSTANT NEGLIGERAD

Konstant negligerad

Nog frestar det på

att aldrig få skörda

det man ville så?

Att aldrig bli läst

av den man ville nå

det måste bli jobbigt

i längden ändå

 

LARZ GUSTAFSSON 5/3 2023

 

Men jag jublar inför den Gud du aldrig mött.

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2023-03-05 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP