Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MELODI: "DUCHESS", THE STRANGLERS.


NIDINGEN MILTON

Nidingen Milton

växer ej upp

Han bara härjar runt

Lunchar på Hilton

Går som en mupp

och lever föga sunt

föga sunt

Och i kappsäcken finns en stor

sedelbunt

Så han struntar väl i att håret

är tunt

 

Milton är lurig

Säljer pamfletter

som han snott hos KAF

Sitter där sturig

månljusa nätter

googlar på gruppen RAF

gruppen RAF

Och hans mor säger ingenting

Hon är paff

Han har pantsatt en vigselring

och en karaff

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/3 2023

 

https://www.youtube.com/watch?v=d6DCnrXHJGI

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-03-06 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP