Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MALTE MYRÄGG

Malte Myrägg är en

skum figur

Många säger att han

spårat ur

Äter mandarinand

med spenat

och är allmänt stursk

och rabiat

Malte Myrägg

är en lurig grabb

Han har grillat sula

trut och labb

Och han norpar Bugg

i en närbutik

Malte Myrägg - 

ingen annan lik

 

 

LARZ GUSTAFSSON 7/3 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-03-07 17:25



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Finns Bugg fortfarande? och vad är en mandarinand? Kanske är Malte Myrägg någon lokal förmåga?
2023-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP