Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han följde ju med...

-Men sitter du här och sover Jan,
sa fröken, FÖLJ MED! Uppmaning spontan...
- Visst, svarar han då!
Så fort jackan är på...
Här trist! Mer kul väl, nere på stan...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-09 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt