Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN HELT VANLIG AFTON I MARS

En helt vanlig afton i mars

Värken avtar väl nu

Gudbevars

Och den tjugosjätte

ska klockan ställas fram

Det är verkligen inte 

fy skam!

 

Min dag var fantastisk men kort

Dagar kommer snart

av längre sort

Och 19:05 ska jag titta

på en frågesport

Snart har månaden mars

flugit bort

 

LARZ GUSTAFSSON 9/3 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-03-09 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP