Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLT BLIR VACKRARE I SOLSKEN

Jag vill måla

med klara och skarpa färger

Måla framtid

Måla liv

Så jag målar

med skrikiga, varma färger

Detta är min

nya giv

 

Våren kommer

Solen värmer mig genom rutan

Himlen är så

drömlikt blå

Våren kommer

Vintern vill jag helst vara utan

så den pissar jag uppå

 

 

LARZ GUSTAFSSON 10/3 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-03-10 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP