Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi tänker på barnen

Lagmannen stiftar en invasiv lag
"tänk på barnen"! är alltid hans mantra
men när barnen är ute på stan och slåss
tas det krafttag mot ungdomsgängen förstås
vår välvilja finns men vår riktning är vag
vi törs aldrig den jämvikten kantra




Bunden vers (Rim) av Månfare VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-31 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP