Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då och nu är nu

Piktogrammet efterleves
frätande syror och medel
i den flaska du vuxit ur
jag orkar inte vara sur
något mer på dig nu




Fri vers av Månfare VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-01 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP