Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är bara skit allting

Mina ivrigt planterade jävla groddar
jag vattnar varje morgon så noga

jag ser dem växa mig förbi
tippa över sin kant
vissna från sina liv

och kärringarna i sina fina bilar flinar
när jag står med min cykel för länge tvekande
åker inte över fastän jag får
om en bil nuddar strecken med sina tår

och groddarna var fulla med jord och sand
det vill jag ju inte ha i munnen
inte ens ibland

groddhelveten och kärringjävlar och
huden på hans fula jävla hals
jag behöver inte den skiten
det bekommer mig inte alls




Fri vers av Månfare VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-02 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP