Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem tjänar på din olycka?

Det har hänt nåt de inte ser
vi kom att förlita oss blint på broar av rep
över hungriga stalagmiter
erigerade vid åsynen av vår sårbarhet
bara en vindpust mellan oss
och deras utlösning

man litar på stalagmiternas ord:
"om ni faller ska vi fånga er"!
och tackar så hjärtligt för hjälpen
som om inget vore fel.




Fri vers av Månfare VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-04 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP