Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strypt på vägen

Är det fiskaren eller spindeln
som knyter nät av byråkrati
där blodet strömmar i fel vinkel
en labyrint gjord att gå vilse i

en krånglig och vindlande väg att gå
för trötta fötter på stora och små
vilseledd av de tusen falska solarna
det blir att man faller mellan stolarna

jag har legat här sen årskurs ett i skolan
för den hjälp som erbjöds blev aldrig av
mitt hopp sedan länge begravt
aldrig återfött
ty byråkratin var doulan




Bunden vers (Rim) av Månfare VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-05 08:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Som Kafka.
2023-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP