Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet?

Vet du

vad stjärnor viskar

 

vad stjärnor viskar 

om natten 

 

då vet du det

som är  vår hemlighet




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-04-06 15:07



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En romantisk låga som gör ”natten” möjlig?
2023-04-07

  M.A.J.R
Oändligt kan de skrivas om stjärnor och fortfarande väcka beundran.
2023-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP