Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag?

Idag är en dag 

som inte är så viktig 

men en gång var den det?

 

idag kan vara en viktig dag för dig

även om den inte är så viktig för mig?

 

idag är en dag som alla andra dagar

men ändå är den inte det?

som alla andra alltså

 

jag önskar att den vore någonting mer

jag önskar att den vore den bästa dagen 

just idag

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-12 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP