Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Triggervarning typ


Mvh, din våldtäktsman (the collection)

-

Din jävla fitta!

Ovärdig och äcklig, använd, knullad, död.

Jag fucking hatar dig och det liv du levt.

Knullad i bitar, jag spottar på dig.

Du förtjänar det allra värsta

Mvh din våldtäktsman

-

Ful som stryk och äcklig som få

Ditt vita patrask

Jag knullar dig gul och blå

Fucking död på insidan, jag ser dina ögon vitna

Ditt äckliga jävla fä

Jag spottar på din döda, spermadränkta kropp och begraver dig levande.

Mvh din våldtäktsman

-

Äckliga jävla fitta

Du förtjänar det värsta

Jag knullar skiten ur dig och ser din livsglöd falna framför mina ögon.

Mvh din våldtäktsman

-

Knullad, död, ägodel

Du är min

Ägodel

Din kropp är min och jag spottar på den

Sprutar den full med mitt vita guld

Slicka mig ren

Jag dödar dig efteråt.

Mvh din våldtäktsman

-

Var glad att du blir knullad

Var glad att någon VILL knulla dig

Var fucking tacksam över min kuk

Och att den ens vill röra dig

Ditt fula jävla fä

Jag hatar din närvaro

Jag tolererar den

Var glad att jag ens vill röra dig

Jag stryper dig och begraver dig levande.

Mvh din våldtäktsman

-

Du, asful

Ta min fina kuk

Du förtjänar den inte, men du får den ändå.

Mvh din våldtäktsman

-

En sexuell jävla fiend

Ditt värdelösa as

Ful som stryk

Jag hatar dig och knullar dig i bitar

Ta min säd och låt den spridas i dig

Föd min gudason, dra sedan ut i skogen och stycka dig själv

Värdelösa jävla hora

Du förtjänar bara död

Jag önskar dig evigt misslyckande.

Mvh din våldtäktsman

-

Ovärdig som få

Du förtjänar mig inte,

men du får mig ändå.

Var tacksam.

Mvh, din våldtäktsman

-

Jag spyr på dig

Likt min säd

sprids i dig.

Äckliga jävla fitta

Du förtjänar mig inte men du får mig ändå.

Var tacksam, sug min kuk och skjut dig bakom skjulet.

Mvh din våldtäktsman

-

Du suger min kuk men du fucking suger på det

Inte någonting kan du göra rätt

Ditt värdelösa as

Mvh, din våldtäktsman

-

Ditt äckliga jävla as

Gå och lägg dig i sängen så jag kan ta dig och hålla dig vaken

Hela natten

Sömnlös som ett dött måfå

Lika värdelös som ett påkört djur

Jag tar dig bakifrån likt en rå hund tills du slutar andas

Jag njuter av att se dig kvävas

Du förtjänar bara det värsta.

Jag älskar att se livet avdunsta från din kropp.

Mvh, din våldtäktsman.

-

Jag hatar att se dig lida.

Jag vill se dig dö.

Mvh, din våldtäktsman.

-

Jag älskar att se dig lida

Jag älskar när du slutar gny och sjunker in i tysthet. Då vet jag att jag vunnit.

Jag tar dig som första pris.

Mvh, din våldtäktsman

-

Jag älskar att se dig död

Att se dig dö

Jag älskar att se dig dö.

Mvh, din våldtäktsman

-




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 109 gånger
Publicerad 2023-04-15 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace