Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dags nu


Jag behåller dig som min

Även fast det jag behöver mest

Är att släppa dig.




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-16 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace