Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deal with the devil

Så man ska vara lojal
Lojal inför vad
Köpt makt genom finfint avtal
Värden sålda som på auktion
En deal with the devil kan ge dig horn
Blev tvungen att googla då orden var gamla
Vad är det för något jag hör dem svamla
Utvisning på grund av bristande vandel
Ska vi straffa människor som nyttjas i sexköp och människohandel
Brottsoffer offras
Straffa dem som hamnat i beroende sjukdom
Om de kommit hit genom migration
Och inte vara lika inför lagen
Är det ett Sverige vi vill ha, känner mig bedrövad och nedslagen
Vandel och handel
Sätt att leva och bete sig
Begränsa de som är olikt, tala korrekt eller tig
Var lojal och tillräckligt svensk
Blir fundersam och långt ifrån road
Denna oron oroar
Kan vi fortsätta uttrycka hur vi känner
Kan vi känna oss trygga
Är vi bland vänner
Kanske vi anses ha brister
Enligt Mister minister
Bristande vandel ett förlegat ord
Som nu dammats av och lagts på vårt bord
De illojala ska jagas
Permanenta uppehållstillstånd fråntagas
Om du missaktar den svenska befolkningen
Vad menas med det
Vem ska stå för tolkningen
Hetsen mot gruppen
Skrivs in genom kuppen
Värde sålda på auktion
En deal with the devil kan ge dig horn
@Malin Tyberg






Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-23 19:12



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Auktion felstavat
2023-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Djävulen är besegrad.
Han kommer att brinna i eldssjön.
I nuläget har han en viss begränsad makt.
Inte särskilt smart att ge honom mer makt än den han redan har...
Den som släpper in Jesus i sitt hjärta blir en fyrbåk mot mörkret.
2023-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP