Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi i väst tror att vi har bra


Kvinnosyn eller Hen-syn

Av alla självutnämnda experter
Får vi veta att "dom"

Har en dålig syn på kvinnan
Misshandel av barn och kvinnor sker inte i väst

I teorin kanske
Men bra?

Den låga kunskapen
Visar oss vägen på vad som är rätt!

Ett västland förbjuder abort efter vecka 6
Men vi fortsätter att tycka att vi är bäst i väst




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-24 10:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
All abort borde förbjudas.

"Hen" är ett ord jag vägrar att använda.

2023-04-24

    Sefarge VIP
Jaa. Samt"vårdare"som
smyger omkring och
inseminerar försvars
-lösa flickor! När de
som mest behöver
skydds-hjälp o stöd!
2023-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano