Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med eller utan

Med Dig vaknar jag varje dag
med en sång ljudande i mig.

Med Dig ser jag fram emot
vad dagen har att ge.

Med Dig känner jag
att jag alltid är älskad.

Med Dig finns det en mening
med allt som händer.

Med Dig finns det hopp
hur mörkt det än ser ut.

Med Dig behöver jag aldrig
någonsin vara rädd.

Med Dig somnar jag varje kväll
utan att känna fruktan.

 

Men utan Dig skulle sången
i mig tystna för alltid.

Utan Dig kan jag inte se
någon framtid alls.

Utan Dig är kärleken
som finns inte äkta.

Utan Dig känns
livet meningslöst.

Utan Dig breder
hopplösheten ut sig.

Utan dig fångar rädslan mig
i sitt starka grepp.

Utan Dig finns det ingen
trygghet någonstans.

 

Så får jag välja
så väljer jag Dig
utan att tveka.
Du som är mitt liv.

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-04-29 10:10



Bookmark and Share


    Askanden
a powerful declaration of love
spring of hope joy pours
almost enviable
this beautiful delight of yours

2023-05-11

  Eva Helene VIP
Trygghet i en orolig tid, så fint detta!
2023-05-02

  Anya VIP
Så fin kärleksförklaring. Jag känner igen mig.
2023-05-01

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om att känna trygghet, tillit och framtidstro.
2023-05-01

  Bibbi VIP
Gillar.
2023-04-30

  Lasseman VIP
En riktigt bra text om trygghet, och hur vilsen man kan vara utan den..
2023-04-29

  morgonstjärna VIP
hej något dramatiskt livsavgörande har hänt dig sedan du sist skrev här
din sista text var ett stridsrop

och den sista en försäkran
här har livet vänt
för den som sig bränt

mycket negativa krafter idag
sätter människor på svåra prov
varje dag




2023-04-29

  Larz Gustafsson VIP
Men vem det handlar om nämns inte.
Undrar varför.
2023-04-29

  Olof Lagerhorn VIP
Innerligt och mycket välskrivet om behovet
av trygghet och kärlek i livet.
2023-04-29
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP