Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag förstår inte henne!


Drömmen om min fru!

Mötet med främlingar
Kvinnor, män

Unga, gamla
Misslyckande bedrägerier

Håller på att trilla
Men räddas i sista stund

Hon dycker upp
Sittande på ett monument

I-Stanbull..
På en marknad

Hon förstod
Mig aldrig

Då jag gratulerade
Henne på vår 30 års dag

Kanske är det
Skilsmässan som trycker.










Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-08 09:08



Bookmark and Share


  Koloristen
"Hon förstod
Mig aldrig"

-Talande!
2023-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano