Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fundering om livsresan.


Övertid

Vi lever vårt liv,
på lånad tid
Ålderdomen är vår rättare

Jag vill andas varje sekund,
så länge gnistan lyser
Därefter får vi inga svar

Står dörren på glänt,
när vi nått slutet på vår resa?

Luktar det hemvävt,
när du bjuder oss till bords?

Med fladdrande ljus,
av vinden från evigheten

Där vill jag vila med dig




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-08-14 10:56



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mycket vackert, stillsamt o rogivande, med ett skönt hopp o en stilla undran fångar du det vi alla undrar över.
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö