Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tog mig en titt på de senaste texterna jag skrivit


nej!!!!

HUH,

måste det vara så att åldern tränger på
med alla sina skröpliga infall
med det fjomsiga,
det tömda

som faller på .....




Övriga genrer (Satir) av Monika A Mirsch VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-06-03 08:37



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Ibland skriver man... innan man tänkt färdigt:)
2023-08-01

  Minkki VIP
När till och med nobelpristagaren Jaroslav Seifert begrät en del av sina dikter - varför skulle vi vara sämre? ;)
2023-07-12

  Monika A Mirsch VIP
underbara läsare, goa poeter-vänner - min kväll skimrar av kommentarer - TACK!
2023-06-09

  Maria Sundelin VIP
Ålder är bara en siffra som bi tyvärr är allt för fixerade vid
Kramar
2023-06-04

  Blomma-Stjärna VIP
underfundigt grenad och trådig bild!
2023-06-03

  Blomma-Stjärna VIP
en dikt är en dikt är en dikt - om poeten är gammal eller ung, nog blir den på olika vis men mångfalden speglar det mänskliga och berikar!
2023-06-03

  Vindsvala VIP
Så känns det nog för fler när man läser det man själv har skrivit.
2023-06-03

    Lena Staaf VIP
Skönt att få vara lite fjomsig ibland!
2023-06-03

  Kungskobran VIP
Bilden på din Kaprifol kom mig att tänka på Nils Ferlins dikt Clownen Jack

Så slog han sin bästa kaprifol
stod på huvudet grät och gol
2023-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP