Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korkat men

koncentrationen kokas av adhd
inte långt härifrån
kokas någon annan
ungefär likadant

men om jag satt med den som var en annan som kokade
så kanske vi skulle kunna koka ihop något




Fri vers av Charles Abrams
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-09 14:56



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Urbra! Vilken fin insikt du kommer med:-) Bokmärke!
2023-06-09

    Sefarge VIP
Jaa vad bra att även minnas
Kloka kokerskor som
kokat ihop mången
godan rätt, på sitt
eget vidunderliga
matlagnings
-sätt!
;)

2023-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams