Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förra gången jag råkade göra något i hastigheten, det blev något andra bokstäver. Leker här något med den så väl kända typen av berättelse. Försök till berättande rim. Om sommarfestligheter som komma skall.


Ur anteckningar gjorda i hastigheten (2:2)





Men solen som där vajert skiner
strålar så på blommiga gardiner
där sitter de glatt på en spång
gör så att människan sjunger en sång
vilken handlar om vind som ej viner.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-06-13 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP