Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Jag kan ha fel! (stafett). Av Gunwale 2023-06-14.


Kommentar på en text (2560) bara rim





Kan en sådan som du ha fel
eller är det bara som vel

kanske sätter du nu allt på ett kort
som ett sådant där ögonkast bort

sådan är nog ideal ismer
den vilken blott retas med para dismer...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-06-29 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP