Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
där andra försöker se botten ser någon annan djupet


Om introverta bottnar



brunnen gapade lika kall som den stirrade
svart tillbaka rakt in i mörkret från kanten

Att stirra ner insåg hon var som att blunda
fast med skillnaden att något svarade med
intelligent svärta tillbaka rakt in lika djupt


aldrig riktigt saknad satt hon där, fyllande
brunnen med sina tårar av aldrig sinande
glädje sen dess, hemkommen till allra sist








Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-06-15 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain