Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Junitorka

Torrgräset brunas

Över blom dallrar hettan

Brunnen har sinat




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-17 11:01



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Inte bara ett torrt konstaterande i nuet.
En befarad framtid i dessa rader.
2023-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP