Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det här med att skriva om olika städer och orter, är litet som att hålla reda på lösningar o retorter, för en i laboratoriet sökande grabb, som i huvudet behöver va såväl kreativ som snabb, verka som välvårdad o ej se ut som e slabb...


Dagens limerick 2014 04 17





De va en gång ena gubbe i Hästveda
som led svårt av sin värk och sveda
han höll på att bli som helt knäpp
o behövde såväl huvud som käpp
för å hålle på saker ordning samt reda




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-06-19 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP