Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varför du ej bör vara ensam om du verkar kunna bli dö, med mördare s om sällskap de i vilket fall hinner säga adjö, strax innan de inser att de själva inte undan hinner, där i huset som är övertänt och vackert brinner.


Varför du ej bör vara ensam





Varför du ej bör vara ensam
i ett hus som brinner,
kanske om ej någon
av er andra just mera hinner,

tillkalla hjälp eller själva skivan klara,
brandkåren är väl till för de underbara,
av människor som kan befinna sig i nöd,
helst innan någon finner er vara död.




(Om bilden.
Vilken är tagen efter 2009, med husen i Gamla Stan
till vänster i bild och till höger, utanför bild,
strömmen och avgång med färja till Kungliga Djurgården,
i huvudstaden.
Längre fram i färdriktningen Kungliga Slottet
samt diverse andra byggnader o sevärdheter.)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-02-27 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP