Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Tyst salong. Av Cikoria Blå.


Kommentar på en text (2555) bara rim




Dessa fruktade drickare av kaffe,
till och med en Affe,

råkar sätta i sig sådana bröd,
så på dem går ingen nöd,

de är på gång dagen lång,
där kallas för hetta te salong...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-06-21 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP