Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam igen

Jag ser bara ensamhet och ingenstans att ta vägen.

Jag kan inte empatisera för det gör för ont.

Jag kan inte hjälpa till för jag känner mig för tom.

Jag känner mig fast i limboland, igen.

Wish me luck, motherfuckers. <3




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-06-23 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace