Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instruktionsboken skrivs

Jag känner mig frusen

Jag känner mig fast

Jag känner mig laglös.

Jag vill hjälpa till, men jag vet inte hur.

Det känns som om jag sitter fast i en bur, skapad av konkret pengabrist.

Men jag behöver abstrakt kärlek för att känna mig fri.

Det känns som om jag sitter fast i ett limbo av ouponådda drömmar, och krossade mål.

Det känns som att jag letar svar, och finner dem, men att det är svar utan instruktioner.

Och det känns som att det är instruktioner jag behöver.

Instruktionsboken till mitt bästa själv - skriven av mig själv

Mvh E.P.




Fri vers (Prosapoesi) av Dr_Peace
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-06-23 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace